Hologram Zutphen

Het hologram van New City of Light Zutphen, zoals Wilka Zelders dit heeft gemaakt. Zo omschrijft Wilka de informatie ze erbij doorkreeg:

“Het belangrijkste dat steeds bovenkomt is VREUGDE! Het is net alsof de energieën van Zutphen willen dansen en zingen. Het wil de verenigde mannelijke en vrouwelijke energieën vieren. Maar niet op een kinderachtige manier, hoewel het kind zeker wel een geëerde plaats heeft, maar dan duidelijk met een vader of moeder die het en elkander liefhebben.

Ja, dat is dus eigenlijk heel mooi en toepasselijk dat Zutphen als het ware opnieuw geboren mag worden in deze tijd, want we zijn duidelijk een stuk verder en deze energie van gelijkwaardigheid tussen het vrouwelijke, het mannelijke en het kind is echt iets van deze tijd, zoals ik dat voel. In de New City of Light Zutphen eert het mannelijke het vrouwelijke en andersom.

Verder zie ik een heel sterke neiging naar de Romeinse tijd (???) bestond Zutphen toen al? En hoe? Want het is net alsof er toen ook al een sterke vierings­energie aanwezig was, die in de diepte ononderbroken en ongeschonden haar gang heeft kunnen gaan.

Maar allerbelangrijkste is dat de New City of Light Zutphen blij is! Ze is blij met haar bewoners en blij met de ruimte die ze (nu weer opnieuw) krijgt.

De verbinding met Maria Magdalena kan ik mij helemaal voorstellen vanuit een lange lijn van vrouwelijke, creatieve liefdeskracht. Wie weet waren er in Zutphen wel vrouwen in die tijd, die de belangrijkste status van Maria Magdalena erkenden en zich door haar geïnspireerd voelden. Ze kan nu weer vrijelijk stromen, omdat ze zich gedragen en gesteund weet door de mannelijke kracht, die daarna lang in Zutphen heeft geheerst (overal dus eigenlijk) en die zich nu (misschien schoorvoetend nog) bewust wordt van de onmisbare wederhelft van het vrouwelijke.”

Wilka Zelders | Alle hologrammen van New Cities of Light zijn hier te zien.

Het hologram is haar weg in Zutphen gegaan via een vaste meditatiegroep, naar festival de Ontmoeting in Zutphen, het Maria Magdalena­festival, stichting bewust Zijn in Zutphen en zij hangt nu in lokaal 17 van het voormalige ROC gebouw in Zutphen, die wordt gehuurd door stichting bewust Zijn in Zutphen en de groep Zussen rond Zutphen.

Een replica print op papier op basis van de originele bestanden is te verkrijgen via tiara AT werkplaatsvoorbezieling DOT nl

 

 

ijsel bij Zutphen

Wat als de plek waar je antwoorden zoekt begint en eindigt met een
vraag ? Die van jezelf.
Wat als antwoorden daarop je niet gegeven worden
maar zichzelf ont-wikkelen.
Een zich ontwikkelende weg?
Een weg naar bewust Zijn.
Een weg waarop velen je zijn voorgegaan.
En waarop velen jou nog zullen volgen.

bZiZ brengt iedereen dan ook graag in contact met de veelzijdigheid, kwaliteit en kwantiteit van het aanbod op het gebied van bewustwording. Laat je inspireren middels deze site en de netwerkbijeenkomsten, workshops en festivals die we organiseren. Wees Welkom!

bewust Zijn in Zutphen is een organisatie met een ideële doelstelling. We stellen ons ten doel om verbindingen te leggen tussen de gemeenschap, haar “zoekers” en mensen en initiatieven op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Dit alles om een vruchtbare interactie te bewerkstelligen voor een duurzame samenleving. Vanuit Zutphen willen we hierin een plaatselijke, regionale en landelijke functie vervullen. 

ontdek      ontmoet      verbind      ontwikkel

12.3
609
13
3.80.55.37