Bewust Netwerk

Aanbod regio Zutphen

Vera Helleman | Leven in Vrijheid

Vera Helleman "Verbinden in Vrijheid! Het spel van Bewust-ZIJN"

Vera wordt wel omschreven als een ‘Bhakti’. Dat houdt in dat zij je toont wie je bent door overdracht van Hartsenergie en niet door middel van een verstandelijk begrijpen, hoewel dit onderdeel kan zijn van de aanwijzingen naar het open Hart.

Tijdens deze bijeenkomsten zal Vera je meenemen in het avontuur van dit moment. Een eeuwig veranderend energetisch spel waarvan jij het absoluut stille middelpunt bent. Zij zal met speelse luchtigheid de misvattingen aanraken die jou belemmeren te zijn wie je werkelijk bent, waardoor dit vrij kan komen. En je aan de hand nemen in ervaringen die mogelijk zijn wanneer de strijd tegen het Nu opgegeven wordt.

De woorden die er gesproken worden zijn afkomstig een nondualistische bewustzijnslaag en refereren allemaal naar jouw Ware aard en stimuleren je tot wakker worden uit de slapende toestand. Een toestand waarin je leeft in afgescheidenheid van jeZelf en daarmee van alles om je heen. Het zal je stimuleren afgestemd te raken en in lijn te komen met de diepere lagen van jeZelf. Vera dient hierin als intermediair, zowel informatief als energetisch. Het verkeren in het energieveld dat geopend word op deze ontmoetingen opent je hart en maakt dat mindmechanismen liefdevol losweken.

Er is mogelijkheid tot vragen, voor stilte en voor alles wat geleefd wil worden op dat moment.

“Vrij zijn is de volledig acceptatie van jeZelf en al je projecties.” Vera Helleman

voor meer informatie: www.leveninvrijheid.nl
Leven in Vrijheid
Vera Helleman


www.verahelleman.nl
KvK nr: 524.78.122

 

Rubriek: Satsang

Agenda Leven in Vrijheid

Geen activiteiten in de agenda.

Aanbieders → Satsang