Bewust Netwerk

Aanbod regio Zutphen

Sheila's Buikdanscentrum

Sheila Meijers Wij geven met passie en plezier wekelijkse buikdanslessen in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem & Arnhem. Behalve lessen verzorgen wij ook workshops, shows & kinderfeestjes voor particulieren en bedrijven.

Behalve buikdanslessen geven wij ook American Tribal Style Bellydance, Tribal Fusion, Bollywood en Zumba,

Buikdans is sierlijk, vrouwelijk en mystiek. Het is tegelijk inspanning en ontspanning, heel gezond voor lichaam en geest. Je gebruikt niet alleen je buik en je heupen, je danst, golft, wiegt en trilt met je hele lichaam. Buikdansen maakt je soepel, verstevigt je spieren, verbetert je conditie en is goed voor je zelfvertrouwen. Buikdans is een dans voor jezelf om te genieten van alle aspecten van je vrouw-zijn: je kracht, plezier, zachtheid, sensualiteit, speelsheid, energie, passie, je gevoel, creativiteit etc. Je komt er lekkerder door in je vel te zitten, leert je lijf opnieuw kennen, te benutten en ervan te genieten! Het is een dans voor vrouwen van elke leeftijd en elk figuur!

Mijn naam is Sheila Meijers, al ruim 15 jaar ben ik bezig met oriëntaalse dans, buikdansen oftewel raqs sharki. Tien jaar lang heb ik privélessen gevolgd, aangevuld met een heleboel workshops van nationale en internationale docenten. Verder heb ik de tweejarige verdiepingscursus gedaan.
Margot Sijbers, Peter Verzijl, Randa Kamel en mijn bezoeken aan Egypte zijn absoluut mijn inspiraties! Voor mij draait buikdans om zachtheid en vrouwelijkheid met een goede techniek en het juiste lichaamsbewustzijn.

Al een jaar of twaalf run ik een buikdanscentrum waar tegenwoordig meer mensen deel van uit maken. Sulayca, Debbie, Ermeline & Niko zijn op dit moment de dames die meehelpen om alle kinderen en volwassenen lekker in hun lijf te brengen met deze heerlijke dans. Iedereen brengt zijn eigen kwaliteit mee en dat maakt het lekker divers en reuze gezellig!

In oosterse landen is deze dans van vrouwen onder elkaar al eeuwenlang een manier om plezier te maken, om zich te uiten en soepel te blijven. Kom ook in aanraking met lichaam en gevoel en geniet van je vrouwelijkheid. Buikdansen is voor iedereen!

Teambuilding, kinderfeestje, verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft, thema-avond, themaweek op school, bedrijfsuitje, vriendinnendag, ontvangstact, vrijgezellefeest, vrouwendag, etentje, restaurant, seniorenactiviteit, enz.. Maak van je gelegenheid een feest, boek een buikdanseres of doe een buikdansworkshop!
Sheila's Buikdanscentrum
Sheila Meijers

Weerdslag 186
7206BZ Zutphen
0621427703


www.sheilabuikdanscentrum.nl
KvK nr:

 

Rubriek: Dans

Agenda Sheila's Buikdanscentrum

Geen activiteiten in de agenda.

Aanbieders → Dans