18 november: De Taal van het Licht door Richard van Rijswijk

Veel mooie beelden waren er te zien op de avond met Richard van Rijswijk. Onder andere foto’s van de zandcirkels en afbeeldingen van de bijpassende kleurrijke codes die hij maakte. Het spel van beelden samen met de geluiden maakte het tot een mooi schouwspel waarin je je werkelijk naar binnen gezogen kon voelen.

Sinds het moment dat Richard in contact kwam met de boeken van Drunvalo Melchizedek werd hij geïnspireerd door de heilige geometrie. Gaandeweg is hij meer en meer gegrepen door de werkzaamheid van deze universele vormen.

Richard is één voor één de zandmandala’s gaan maken (tussen 2005 en 2009, 33 stuks). Sommigen wel 27 meter in doorsnede. De eerste zandcirkel maakte hij zelf samen met zijn dochtertje naar aanleiding van flitsen van innerlijke beelden die hij ontving, maar gaandeweg wilden steeds meer mensen meedoen en zo ontstonden er workshops. Mensen die meewerken aan het maken ervaren intense shifts in hun bewustzijn.

Verrassend was het te zien hoe jaren na het leggen van een zandcirkel nog steeds het energetische patroon te zien was door de veranderde begroeiing. Ook liet hij een foto zien van een wolk van orbs die zich boven een zandcirkel manifesteerden.

Het is duidelijk dat zowel de spirits als de planten zich wel voelen bij het met intentie vormen van de mandala’s.

Voor ons mensen is het volgens Richard ondersteunend in het proces van ontwaken om naar de coderingen van de mandala’s te kijken. Er ontstaan veranderingen tot in het dna door je te verbinden met de energie die door de code heen spreekt.

In het laatste half uur hebben we als groep een activatie mogen ervaren van een aantal van de sleutels die Richard in zijn visioenen zijn aangereikt. Zo hebben we samen weer een nieuwe input gegeven aan het gezamenlijk veld van bewustzijn, een stapje verder op onze weg naar het realiseren van een vredevolle wereld.