respect voor ieders eigen-zinnige inbreng 

bloesem

Enthousiaste aanbieders uit het netwerk van bZiZ kwamen afgelopen vrijdag naar de info en netwerkbijeenkomst. Een opwarmende inleiding werd vol passie verwoord door Eveliene Kuipers ( www.pva-zutphen.nl ) van de werkgroep Hanzespel. Ze verhaalde over de kwaliteiten van onze Hanzestad. Een stad waarin van oudsher verbindingen zijn aangegaan door handelende inwoners in bv. de Hanze. Een stad waarin volop plaats is voor creatie. We zien passie voor nieuwe inzichten, bewustwording en groei.

Om al deze initiatieven en de vele individuele gezichten hierin zichtbaar te laten worden nodigt bewust Zijn in Zutphen uit tot samenwerking. Met respect voor ieders eigen-zinnige inbreng worden we samen zichtbaar….in een site, bij Hyves, Twitter, Linked in, in tijdschriften, krant en binnenkort in een gebouw.

We leren elkaar kennen in netwerkbijeenkomsten…om elkaar te inspireren en om misschien nieuwe dingen te ontwikkelen….

Eveliene bracht ons vandaag haar visie over hoe je een optimale balans kunt behouden tussen het verwerven van inkomsten enerzijds en het behouden van je vitaliteit anderzijds. Ze benaderde dit vanuit het innerlijk evenwicht tussen je man, vrouw, meisje en jongen; je lucht, aarde, water en vuurkracht. Het was een inspirerend verhaal waarin ze volop tot de verbeelding sprak. Het gaf levendige gespreksstof toen we in kleine groepjes aan de praat gingen over de kwaliteit die we brengen in Zutphen en bij bZiZ en de kwaliteit waarvoor we graag een beroep zouden willen doen op een ander.

Deze middag werd in een ontspannen sfeer het enthousiasme aangewakkerd om elkaar met regelmaat te treffen. En een ding is zeker; er is voldoende kwaliteit aanwezig bij alle aanbieders uit de regio om deze bijeenkomsten tot verrijkende momenten te maken!

We nodigen je dan ook graag uit bij de volgende info en netwerkbijeenkomst.