Jij als krachtplaats in deze wereld

Een ding werd van vele kanten duidelijk op de Krachtplaatsendag op 5 juni 2010: ieder mens is een Krachtplaats, een schakel tussen hemel en aarde….. 

Via visualisaties liet Roelien de Lange ons ervaren hoe wij ons kunnen verbinden met krachtplaatsen overal ter wereld. Hoe je zelf je eigen krachtplek kunt maken in je tuin of in je huis en hoe je jezelf als krachtplaats kunt ontwikkelen. 
Roelien deLange:  www.roeliendelange.nl

fotocirkel 
Deelnemers in fotocirkel  

roelien
 Roelien met drum

Via de Altai, een krachtplaats waar vele spirituele tradities in oosten en westen hun oorsprong vinden leidde Rudi Klijnstra’s verhaal naar de door hem gemaakte foto’s van onder andere natuurwezens, elfen en lichtbollen. In vele opzichten indrukwekkend. 
Rudi Klijnstra:  http://klijnstra.110mb.com

 

En Zutphen dan? Dick van den Dool ging met ons aan de wandel. We bezochten het oudste stukje grond van onze stad, een hofje en de IJssel. Een wandeling vol van voor iedereen persoonlijke ervaringen die al dan niet gedeeld werden. 
Dick van den Dool: www.gaialogie.nl

delen beleving krachtplaats
Delen van de beleving

belevingsplek
Belevingsplek met boom

Dat op krachtplaatsen niet altijd indrukwekkende gebouwen of bomen staan toonde Wilka Zelders ons in haar dia’s en kunstwerken. Via een visualisatie kon eenieder van ons de verbinding met het lichtnetwerk om de aarde en de verbinding met andere lichtnetwerken in de kosmos her-inneren. 
Wilka Zelders: www.shadeshifter.nl 

presentatie
 Presentatie Wilka

We danken iedereen voor deze bijzondere dag die we samen konden beleven.

Een ontspannen, inspirerende dag waarop Aarde en Zon volop vertegenwoordigd waren, letterlijk en figuurlijk. En een dag waarop we allemaal enthousiast waren over de perfect verzorgde catering van klas 10 IJssel.

catering
Leerlingen IJssel