Ben jij aanbieder van activiteiten op het gebied van bewustwording in de regio Zutphen?
Wordt dan nog vindbaarder voor hen die dit zoeken.

De site van bZiZ is sinds februari 2010 in gebruik en wordt dagelijks gemiddeld door 60 bezoekers bezocht. We verheugen ons hier zeer over. Reden temeer dat we enthousiast zijn om ieder te motiveren om zijn activiteiten kenbaar te maken via deze site. Zo komt er een mooi netwerk tot bloei dat zichtbaar wordt voor hen die op zoek zijn naar inspiratie en activiteiten.

Gekoppeld aan de site zenden we in de eerste dagen van elke maand de agenda en een nieuwsbrief naar honderden belangstellenden. Een moment waarvan ieder die op de site staat zijn of haar vruchten kan plukken.

Daarnaast adverteren we regelmatig in landelijke bladen zoals "Bewust Zijn Magazine". In de afgelopen 3 maanden kregen er maandelijks meerdere artikelen over activiteiten van bZiZ een plek in regionale kranten: de Stentor, Zutphense Koerier en De Stedendriehoek.

De stichting bewust Zijn in Zutphen biedt de gelegenheid om tegen een kleine vergoeding (v.a. 40 euro per jaar) je praktijkgegevens en activiteiten te vermelden op de website www.bewustzijninzutphen.nl en www.bewustzutphen.nl. Met deze financiĆ«le bijdrage ondersteun je de initiatieven van de stichting.

Meer informatie

Tarieven

Inschrijfformulier