Netwerkbijeenkomst bewustZijninZutphen op 10 september 2011

Deze netwerkbijeenkomst is het thema: organisatieopstellingen. Ad Dokman die organisatieopstellingen, familieopstellingen maar ook kindopstellingen organiseert, vertelt wat opstellingen in het algemeen zijn en hoe je ze kunt inzetten. Er zijn 6 mensen in totaal aanwezig, wat weinig is, vooral als je bedenkt dat dit een kans was om je onderneming op te stellen. Wanneer je vragen hebt met betrekking tot klanten en pr b.v. of wanneer je twijfelt over de juiste koers die je wilt uitzetten om je bedrijf succesvol te laten zijn.
 
Ondanks de geringe opkomst is het een fijne ochtend waarin we onze ervaringen met opstellingen delen en Ad ons de basisprincipes laat ervaren door eenvoudige oefeningen waar je je  bewust wordt wat je allemaal kunt waarnemen in het voelen en wat een veelheid aan informatie dat oplevert.
De basisprincipes zijn: 1. Ordening, 2. Alles hoort er bij, 3. Balans van geven & nemen.
 
Nadat we aan de hand van deze basisprincipes ervaren hebben hoe opstellingen werken wordt er een vraag opgesteld van één van de deelnemers. Zij heeft een vraag met betrekking tot de organisatie die zij en haar partner hebben. De opstelling laat precies zien wat de koers is die zij kunnen varen met hun onderneming. Er is ook veel herkenning bij wat de representanten (de mensen die in de opstelling staan) laten zien aan gedrag en uitspraken die ze doen.
 
Dank aan de deelnemers die er waren en aan Ad die ons op een heldere manier heeft laten ervaren wat opstellingen zijn en kunnen betekenen. Ad organiseert opstellingen elke 2e vrijdag in de maand. Meer informatie over opstellingen en het werk van Ad Dokman kun je vinden op www.humanbeing.nl  Mailen kan naar ad AT humanbeing DOT nl